Agytorna a nyár végén - Három Viasat dokucsatornát nyitunk meg
Vissza a hírekhez

Agytorna a nyár végén - Három Viasat dokucsatornát nyitunk meg

2020. 08. 14.

A Viasat World három ismeretterjesztő csatornáját is megnyitjuk 2020. augusztus 14-31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat.

Könnyű nyári levezetésként

augusztus utolsó két hetében három dokumentumfilm csatornát is elérhetővé teszünk a számotokra. A kalandorientált Viasat Explore, a történelmet 360 fokban bemutató Viasat History és a természeti világgal foglalkozó Viasat Nature ebben a hónapban 14. és 31. között korlátlanul áll a rendelkezésetekre. Vagyis mind a legmagasabb Plus HD TV csomagban lévő Viasat Explore és Viasat Nature, mind a Medium TV csomagtól elérhető Viasat History már Light TV előfizetői csomagtól megjelenik majd erre az időszakra.

A nyitott időszakban az adrenalinfüggők álmai valóra válnak a Viasat Explore segítségével

 

Viasat Hatalmas Folyók

Hatalmas folyók

Augusztus 15. 20:10 

A felfedező, tudós és extrém horgász, Jeremy Wade védjegyének számító botját most új célokra használja. Ahogyan azt a biológiatanárból sztárhorgásszá avanzsált tévés is megállapította, drámai változás zajlik jelenleg a világban: az elmúlt 40 évben látott csúcsragadozók vélhetően eltűnnek a folyórendszerekből. A Hatalmas folyók című kutatósorozatban Wade egy olyan világkörüli kalandra indul, amely során megvizsgálja a Föld hat legikonikusabb folyójának (köztük a Dunának!) állapotát. 

 

Viasat Ausztrál Aranyásók

Ausztrál aranyásók

Augusztus 20. 21:45

A legújabb évadban az aranyásók keménymagjához csatlakozhattok, amint életük hazárdjátékát játszák, hogy megüssék a főnyereményt. Ebben a felvonásban igazi harcnak lehettek szemtanúi, hiszen hét csapat indul útnak, hogy megtalálják a legnagyobb rögöket. Ahogy a kincsek mérete, úgy az arany ára is új csúcsokat dönt eközben. Vajon ki kapja végül a legnagyobb aranyásó címet? 

A cukiságfaktor is beköltözik az otthonokba a Viasat Nature-nek köszönhetően

 

Viasat Yorkshire-i állatorvos

A Yorkshire-i állatorvos

Minden hétköznap 16:25-től

A legújabb évadban két helyre is bepillantást nyerhettek, ha érdekel benneteket az állatvilág, hiszen a sorozat során Julian Norton Boroughbridge-be, illetve a volt Harriot-gyakornok által vezetett híres Skeldale Állatorvosi Központba is elvisz benneteket. Az állatorvosok és a személyzet számára itt nincs túl nagy, vagy túl kicsi állat – mindenkinek segítenek! Legújabb történeteikben az új ismereteken kívül megható és kellőképpen szívmelengető pillanatoknak lehettek a szemtanúi, miközben a gyönyörű Yorkshire tárul elétek.

 

Viasat Vad Kanada

Vad Kanada

Augusztus 16. 14:00

Mesés tájak és látványos vadvilág: ez Kanada! A Föld legnagyobb észak-déli kiterjedésével büszkélkedő országa, amely egyben a világ leghosszabb partvonala címet is elnyerte – három óceánnal is találkozik. Földjeit több generáció formálta saját igényeinek megfelelően, miután az szépen lassan kibújt a kilométer vastagságú jégpáncél alól. Az emberek mellett állati és növényi fajok százai hódították meg a felszabadult területet – a bölények, jávorszarvasok és pézsmatulkok gyakori látványt nyújtanak azokon a pusztákon, amelyeket mi ma Kanadának hívunk.

A történelem iránt rajongóknak újdonság lehet a Viasat History augusztusi tematikája, amely minden egyes nap 18 órától felfedi, hogy mi történt aznap a múltban – többek között érdekességek derülnek ki Churchillről, Rooseveltről, Anne Frankről, Kolombusz Kristófról, de mélyebb ismeretek bitrokába is juthattok a rózsák háborújáról, a Hirosimát ért atombomba támadásról, Párizs felszabadításáról, illetve a harmadik keresztes hadjáratról is.

A Viasat Explore az 72-es, a Viasat History az 73-as, a Viasat Nature pedig a 75-ös programhelyen lesz elérhető a kódolatlan időszak alatt is.

A kódolatlan időszak alatt a UPC Direct Facebook oldalán a szóban forgó csatornákhoz kapcsolódó nyereményjátékban is részt vehettek.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot