A Vörös Ajtó harmadik évada
Vissza a hírekhez

A titokzatos Vörös Ajtó: hamarosan érkezik az új évad

2023. 08. 19.

A Vörös Ajtó (eredeti címén: La Porta Rossa) egy izgalmas sorozat, amely nem csak az olasz képernyőkön vált népszerűvé, de világszerte is elnyerte a nézők tetszését. Nem véletlenül, hiszen mind történetét, mind megvalósítását tekintve rendkívül különleges.

Szeptembertől végre a 3. évadon is izgulhatunk, addig pedig megmutatjuk, miért érdemes újra nézned az első két évad epizódjait a Direct One-on, vagy bepótolnod a hiányosságot, ha még nem láttad őket.

A Vörös Ajtó: egy nem mindennapi történet

A Vörös Ajtó első évadát 2017-ben mutatták be Olaszországban, de rövid időn belül sikerült világhírűvé válnia. Nem véletlenül, hiszen egy több szempontból is egyedi sorozatról beszélünk. Különlegessége leginkább a két fő műfaj - a krimi és a túlvilági elemek -  ötvözésében, valamint az ennek köszönhető egyedi hangulatban rejlik.

a vörös ajtó 3. évad

A történet főhőse Marco Ferrari nyomozó, aki rejtélyes körülmények között hal meg egy balesetben. Azonban nem a túlvilágra, hanem egy misztikus, láthatatlan dimenzióba kerül, melynek határát egy vörös ajtó jelöli.

A sorozat lényegében két párhuzamos világ közt játszódik. Az egyik oldalon a valóságos Olaszországot és a rendőrség munkáját láthatjuk, ahol a nyomozó egykori társa, Andrea Cornell munkáját követhetjük. A másik oldalon pedig a túlvilági dimenzióba pillanthatunk be, amelyben Marco olyan ügyeken dolgozik, amelyek közvetlenül vagy közvetve összekapcsolódnak az élők világával.

Erős karakterépítés és különleges vizuális élmény

A sorozat egyik legnagyobb erősségét az erős, jól kidolgozott karakterek jelentik, amelyekkel a néző könnyen azonosulni tud. A főszereplő Marco egyénisége rendkívül összetett, belső vívódása pedig valódi mélységet ad a történetnek. Andrea karaktere ezzel szemben az igazi igazságkeresőé, aki mindig arra törekszik, hogy megértse és megmagyarázza a körülötte történő, furcsa eseményeket.

A Vörös Ajtó ezen kívül vizuális szempontból is kiemelkedő. Gondosan megtervezett és felépített látványvilága szintén hozzájárul a hangulatépítéshez és a történet elmélyítéséhez. A két világ közötti kontraszt megjelenítése már-már művészi, és minden olyan nézőt pillanatok alatt képes bevonzani, aki érdeklődik a természetfeletti, vagy egyszerűen a nem mindennapi dolgok iránt.

Várd felkészülten a sorozat harmadik évadát

A sorozat sikeresen átlépte az olasz határokat, és számos országban, köztük hazánkban is népszerűvé vált. Az egyedi koncepció, a jól kidolgozott karakterek és a feszült hangulat mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Vörös Ajtó neve egyet jelentsen a minőségi olasz sorozatokkal.

A La Porta Rossa harmadik évada szeptemberben startol a Direct One csatornán, ami azt jelenti, hogy már csak néhányat kell aludni. Ez az idő azonban pont elég arra, hogy az első két évad részeit újra nézd, vagy ha még nem láttad őket, akkor bepótold őket. A Vörös Ajtó korábbi részeit tetszés szerint bármikor visszanézheted Direct One videótárában!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot