A tévézés élményét vittük el egy gyermekotthonba
Vissza a hírekhez

A tévézés élményét vittük el egy budapesti gyermekotthonba

2023. 12. 06.

December 6-án egy budapesti gyermekotthon 70 lakója számára nemcsak a tévénézés élményét és a legjobb tartalmakat, hanem az ehhez szükséges eszközt is elvittük. A Mikulás ajándékát a gyerekek azonnal fel is avatták, amelyhez a Direct Now videótárából a Kémkölykök 4. című filmet választották.

novemberi Direct One sorozatok

Természetesen decemberben is elhozzuk a legjobb tartalmakat előfizetőink számára. Mostantól a Bolyai Farkas Gyermekotthoni Központ Hűvösvölgyi Gyermekotthonának lakói is élvezhetik ezeket a csodás filmeket és sorozatokat, hiszen a Mikulástól egy tévét, némi elmaradhatatlan csokoládét és persze egy Direct One előfizetést is kaptak ajándékba.

Az ünnepélyes átadásra december 6-án került sor, amikor a gyerekek megnézték a Direct Now applikáció kínálatából a Kémkölykök 4. című filmet, melyben egy már békés családi életet élő, visszavonult kémet szólít újra munkába egy fontos feladat. Kiderül, hogy az unalmas mostoha egykor szuperügynök volt, így néhány elképesztő kütyü segítségével a gyerekekkel együtt (talán) képesek lesznek megmenteni a világot.

A gyerekek a Mikulás-ünnepségen elmesélték csapatunknak, milyen filmeket, meséket szeretnek nézni, kik a kedvenc színészeik és rajzfilmfiguráik. A közös filmnézés után megismerkedtek a Direct Now alkalmazás nekik szóló egyéb tartalmaival, hogy a jövőben majd közösen tudjanak választani a sokszínű repertoárból.  A folyamatosan frissülő és bővülő videótárban többek között a NatGeo, a JimJam, a Minimax, és a Nickelodeon műsoraihoz is hozzáférhetnek majd a gyerekek. Ezek a tartalmak bármikor megnézhetők, visszanézhetők, igazodva a gyerekek napirendjéhez.

„Nagy boldogság volt látni, hogy örömet okozhattunk a Gyermekotthon lakóinak, akiknek a karácsony minden bizonnyal különösen nehéz időszak – ezt szeretnénk kicsit felszabadultabbá, könnyebbé tenni számukra” – mondta Kasza Orsolya, a Direct One marketingmenedzsere.

A karácsonyra, az ünnepi időszakra filmekkel, szívmelengető történetekkel lehet legjobban hangolódni, a gyerekek pedig biztosan megtalálják majd a Direct One kínálatában a nekik tetsző tartalmakat.

Biztosan műsorra kerül majd például az Elveszett Karácsony, amelynek főszereplője, a tízéves Goose nem akarja, hogy apja egy sürgős munka kapcsán karácsony napján elrohanjon otthonról, ezért elrejti autójának kulcsait. A fiú ekkor még nem sejti, hogy ezzel tragikus eseményeket idéz elő. Természetesen egy karácsonyi film nem lehet tragikus, így amikor a fiú megismerkedik Anthony-val (akit a kétszeres Emmy-díjas Eddie Izzard alakít), ez örökre megváltoztatja Goose életét, ám ezúttal pozitív irányban.

A Karácsonyi randi apunak egy tinilányról szól, akinek elege van abból, hogy apja sok időt tölt egyedül, ezért regisztrálja őt társkereső oldalakon. Az események mulatságos fordulatot vesznek, mert bár jelentkezőkből nincs hiány, David és Jules elvárásainak egyikük sem felel meg igazán. Vajon karácsonyig megváltozik majd a helyzet? A Karácsonyi randi apunak egy vidám, szívmelengető történet karácsonyi hangulatban!

Ha már elegünk van a karácsonyi filmekből, további remek, gyerekeknek szóló tartalmakat is kínál a Direct Now applikáció: a már ikonikus Asterix az Olimpián az a film, amin nem csak a gyerekek fognak jól mulatni. A Tom Sawyer és Huckleberry Finn kalandjait feldolgozó Tom és Huck Mark Twain örökérvényű ifjúsági regényén alapul. De látható lesz a karácsonyi időszakban még sok olyan film, melyeket együtt élvezhetnek kicsik és nagyok: A vonatmester, a Heidi vagy épp A macinacis focista mind-mind garantálják a sok közös önfeledt pillanatot és nevetést az ünnepek alatt is!

A Direct Now alkalmazással nemcsak a videótárból választhatunk, hanem összesen akár 84 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. Ráadásul senki nem marad le egyetlen premierről sem, mert az alkalmazásban a premier időpontjától kezdődően 7 napig visszanézhetők, illetve újraindíthatók a műsorok. A Direct Now alkalmazás további előnye, hogy egyszerre több műsort nézhetünk több különböző eszközön, így a családban egyidőben mindenki a saját profiljából követheti a kedvencét, akár karácsonykor is. Az alkalmazás az előfizetőinknek ingyenesen letölthető – több, mint 30 ezren már aktívan használják az applikációt és élvezi annak minden előnyét.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot