A FilmBox Plus neve FilmBox Stars-ra változik
Vissza a hírekhez

A FilmBox Plus neve FilmBox Stars-ra változik

2020. 09. 01.

Az SPI International FilmBox Plus nevű csatornájának a neve FilmBox Stars-ra változik. A teljeskörű arculatváltás során a csatorna nem csak új nevet, de új logót és új grafikai elemeket is kap szeptember 1-től.

Az SPI International/FilmBox prémium filmcsatornáját, a FilmBox Plust szeptember 1-jétől FilmBox Stars néven keressétek a kínálatunkban. A csatorna új logót és új grafikai elemeket is kap, a változtatást pedig az összes országban bevezetik, ahol a csatorna hozzáférhető. A csatorna arculatváltásával együtt új és teljesebb nézői élményre, a legismertebb hollywoodi sztárokkal készült filmekre számíthattok.

A FilmBox prémiumcsatornáját továbbra is az 56-os pozíción érhetitek el kínálatunkban a FilmBox Pakban.

A gondosan összeállított filmkínálatból az alábbiakkal is találkozhattok az ősz elején:

Jószomszédi iszony

Jószomszédi iszony

Szeptember 5., 21:00 illetve szeptember 9., 22:40

Alex (Ben Stiller) és Nancy (Drew Barrymore) az ígéretes fiatal pár beköltözik álmai otthonába. Csupán egy apró szépséghibája van az álomháznak, hogy a felső szinten egy életjáradékos anyóka tengeti napjait. Alex és Nancy nem is sejtik, hogy a látszólag barátságos és rozoga hölgy valójában egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy ravasz, dörzsölt, minden hájjal megkent banya. Egy elvetemült, megátalkodott, gonosz, égetnivaló szipirtyó! Tébolyító harc kezdődik a nyugalomért és a lépcsőházért.

 

Golyóálló

Golyóálló, 1. évad

Szeptember 3-29. 

Bishop és Pike két eltérő háttérrel rendelkező, mégis igen hatékonyan együttműködő zsaru. Olyan bűnözőket üldöznek, akik nagyértékű autókat lopnak London utcáiról. Bár a két férfi teljesen más mentalitású, úgy tűnik, munkájukban megtalálják a közös nevezőt. Legyen szó akár széfrablásról, akár drog- vagy lánykereskedelemről,  Bishop és Pike tűzzel vassal harcol a bűn ellen - ti pedig velük tarthattok egészen szeptember végéig.  

 

Oviapu

Oviapu

Szeptember 13., 21:00 illetve szeptember 18., 19:30

Mikor a két reklámzseni, Charlie (Eddie Murphy) és Phil (Jeff Garlin) új fejlesztésű zöldséges müzlije totális katasztrófának bizonyul, elveszítik állásukat és feleségeik kényszerülnek munkába állni. Charlie és Phil azonban nem bírja soká a tétlenséget. Elhatározzák, hogy nyitnak egy ovit, és ezzel elkezdődik a kedves kalandok mulatságos sorozata. A váratlan siker újabb megpróbáltatások elé állítja a két jó barátot, de szerencsére számíthatnak barátaik segítségére.

 

A Niebelungok kincse

A Niebelungok kincse

Szeptember 19., 21:00 illetve szeptember 23., 22:35

Eik Meiers, a neves archeológus évekkel ezelőtt a Niebelungok kincsének nyomára bukkant. Ám a kincskeresés közben tragikus dolgok történtek: Eik elveszítette a feleségét és a legjobb barátját is. Ekkor úgy döntött, hogy visszavonul veszélyes hívatásától, és a jövőben csak a lányának él. Amikor azonban egy nap, egy véletlennek köszönhetően felleli a kincsek tartózkodási helyét, ismét visszatér régi szenvedélyéhez. Két múzeumi munkatársával együtt indulnak el a nyomok után, miközben profi kincsvadászok keresztezik útjukat. Ezúttal azonban a saját élete a tét.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot