A Direct One tudja, mit nézel húsvétkor
Vissza a hírekhez

A Direct One tudja, mit nézel húsvétkor: új sorozatok, friss évadok, parázs meccsek márciusra is

2024. 03. 18.

Ébredj a természettel és készülj a tavaszra a Direct One márciusi tartalmaival! A hónapban érkezik az apokaliptikus eseményeket feldolgozó Elveszve a paradicsomban, aminek minden része elérhető lesz a Direct Now appban, így a CANAL+ más sikeres sorozatai mellett akár ezt is egyben ledarálhatod. Nosztalgiázz kedvenc magyar filmjeiddel, inspirálódj erős nők történeteiből, vagy nevess könnyed vígjátékokon. Egy biztos, a kínálatunkban a család minden tagja megtalálja a kedvenc műsorát, akár a tavaszi szünetben is!

walking dead ones who live direct one

Elveszett lelkek harca az életben maradásért

Húsbavágó történetet dolgoz fel a Direct Now appban március 25-től elérhető Elveszve a paradicsomban című sorozat, amelynek főhőse, a taxisofőrként dolgozó Vincent és tőle elidegenedett lánya, Joni, külön-külön sodródnak egy hanyatló német nagyvárosban, miközben körülöttük lassan összeomlik a kapitalizmus. Az epizódokon keresztül Vincent és Joni éjszakai horrorisztikus utazását követhetjük végig egy olyan rémálomszerű világban, ahol elveszett lelkek küzdenek az életükért.

A felkavaró jeleneteket is tartalmazó szériában Vincent a talpon maradásért küzd. A szakmája kihalófélben, és hiába szeretne részt venni lánya életében, Joni leginkább idegennek tekinti őt. Azonban a környezetükben dúló apokaliptikus események során újra egymásra találnak. Hová vezethet mindez? Ne aggódj, ha magába szippant a történet és szeretnél minél hamarabb választ kapni a kérdésekre, március 25-től a sorozat minden epizódja elérhető lesz az appban.

 

Ünnepeljük a nőket!

Velünk egész évben ünnepelheted a nőket olyan tartalmakkal, melyek középpontjában izgalmas női karakterek állnak. Az egyszerre magával ragadó és zavarba ejtő 8 nő című zenés krimiben a legnagyobb francia dívák vonulnak fel. A filmben meggyilkolnak egy férfit, s nyolc, az áldozathoz közel álló nő gyanúba keveredik, köztük rejtőzik a tettes. Minden szereplőnek megvannak a maga titkai, amelyek a nyomozás során feltárulnak, mígnem kiderül a teljes igazság.

Szomorú emlék rejlik a Sol címszereplőjének ragyogó mosolya mögött. A Buenos Airesben élő tangótáncos elvesztette fiát, és úgy dönt, Párizsba költözik, hogy találkozhasson sosem látott unokájával és menyével. A nő lakást bérel, nem is akárhol: elhunyt fia családjának közvetlen közelében... A történet folytatását a Direct Now appban megismerheted!

Sylvia Plath költőnő tehetségét, a depresszióval való küzdelmét és Ted Hughes-hoz fűződő szerelmét mutatja be a Sylvia című életrajzi dráma, amely a két főhős első találkozásával indul és Plath tragikus halálával ér véget. A film Gwyneth Paltrow és Daniel Craig szereplésével megrendítő képet ad egy tehetséges, de zavart művészről és munkájának mély hatásáról.

Meghoztuk a kedved a streameléshez? Vagy inkább valami más tartalomra vágysz? A folyamatosan bővülő videótárunkban a család minden tagja megtalálja a kedvenc filmjeit, sorozatait, ráadásul akár utazás közben is nézheted a szórakoztató műsorokat.

 

Márciusi nosztalgia a Direct One-nál

A magyar klasszikus filmek most sem maradnak ki a repertoárunkból, így hétköznap esténként a csatornán, majd az appban olyan filmekkel nosztalgiázhatsz, mint az 1976-ban bemutatott Az ötödik pecsét. A drámai erővel megszólaló erkölcsi példázatban a szereplőknek választaniuk kell, hogy az alattvalóikat lelkifurdalás nélkül elnyomó zsarnokok vagy a szenvedést méltósággal viselő szolgák lesznek, tiszta lelkiismerettel.

Látható lesz Déryné Széppataky Róza, az első magyar operaénekesnő története, az 1951-es Déryné, amely nyomon követi a színésznő pályáját, sikereit, a nemzeti kultúra fejlesztéséért tett erőfeszítéseit a 19. század elején. Egy olyan időszakba kapunk betekintést, amikor tiltották az állandó magyar színház létrehozását, ezért a színészek ekhósszekéren járták az országot.

Lendületes jelenetek és kiváló alakítások jellemzik a népszerű Jókai-regény alapján készült klasszikust, az 1966-os Egy magyar nábobot, főszerepben Bessenyei Ferenccel és Darvas Ivánnal. Az alkotás romantikus hangvétele és ismeretterjesztő szándéka a filmben játékos humorral és tivornyázós jelenetekkel párosul.

A magyar filmművészet emlékezetes alkotásait a bemutató után az appunkban is visszanézheted, ha lemaradtál volna, vagy szeretnéd többször is átélni a kedvenc jeleneteket.

 

Vígjátékok tavaszi fáradtság ellen

A téli szürkeség után jól esik egy kis napsütés, és hogy a jókedv a nap végén is megmaradjon, érdemes minket választanod, hiszen a csatornán számos nevettető tartalom vár, amik az appunkban is elérhetőek. Ott van mindjárt a három részes Johnny English vígjáték, főszerepben a Rowan Atkinson által alakított utolsó, még életben lévő brit kémmel, aki sajátos módszereivel védi a koronaékszereket, Nagy-Britanniát és magát II. Erzsébet királynőt.

A hónapban utoljára elérhető az appban a Bridget Jones naplója, és folytatása, a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! Ismerd meg te is a harmincas Bridget (Renée Zellweger) történetét, aki talán örökké az életét meghatározó két férfi, Daniel Cleaver (Hugh Grant) és Mark Darcy (Colin Firth) között fog őrlődni, hacsak nem sikerül végül megtalálnia az igazi boldogságot.

Nem tudod eldönteni, mit nézz a családdal vagy a barátokkal? Az appunkban a különböző műsorok egyszerre több eszközön is követhetők, amelyeket megállíthatsz, újraindíthatsz, ráadásul számos csatorna tartalmát vissza is nézheted!

 

Futballrajongók figyelem: most jön még csak a java!

Évek óta nem volt ennyire szoros a küzdelem a Premier League bajnoki címéért, mint a mostani szezonban. Az élboly három csapata közül kettő ráadásul hamarosan összecsap: március 31-én a Manchester City hazai pályán játszik az Arsenallal, míg az elsőségre szintén esélyes Liverpool ugyanezen a napon a Brighton csapata ellen lép pályára.

Közben a magyar labdarúgó válogatott már gőzerővel a nyári Európa Bajnokságra melegít. A hónap végén két felkészülési mérkőzést is játszanak majd Budapesten: március 22-én Törökország, március 26-án pedig Koszovó csapatát fogadják a Puskás Arénában.

Elindult a száguldó cirkusz új szezonja is, és bár Max Verstappen az első két viadalon rajt-cél győzelmet aratott a Red Bull színeiben, a Forma-1 következő állomása, a március 24-i Ausztrál Nagydíj még tartogathat izgalmas pillanatokat a motorsport szerelmesei számára.

Ezúttal sem fogsz lemaradni a legfontosabb pillanatokról, hiszen a Direct Now app-pal bárhol követheted kedvenc csapataid sorsdöntő mérkőzéseit, ráadásul a meccsek és a futamok vissza is nézhetők. A sporthubban számos hasznos információ mellett a menetrendek is megtalálhatók, és értesítéseket is beállíthatsz a közelgő eseményekről.

 

Éld át a nyomozások izgalmát

A sorozatdömping márciusban is folytatódik: a csatornán ismét műsorra kerül a népszerű Paris Police 1905 sorozat, valamint láthatóak lesznek a Tűnődés című széria epizódjai. Utóbbi történetben Rafal, a börtönpszichológus kétségbeesve keresi tinédzser lányát, Gabit, aki azután tűnt el, hogy randizni ment titkos barátjával, Ariellel. A fiú holttestét megtalálják, és bár a lánynak nyoma veszett, apja hisz abban, hogy újra láthatja gyermekét, amiért mindent megtesz. A szériák epizódjait akár egyben is ledarálhatod az appban.

Jó hírünk van Matthias Schoenaerts rajongói számára, a sokoldalú belga színész ugyanis nem csak a CANAL+ saját gyártású – és az appunkban továbbra is bárhol, bármikor megtekinthető – Django című westernsorozatának főhőseként kutat nyolc éve nem látott lánya után, de Kate Winslet oldalán is feltűnik a fiktív közép-európai államban játszódó A rezsim című hatrészes miniszériában, amiről hamarosan többet is elárulunk.

 

Varázslatos mesék a tavaszi szünetben

Nemsokára itt a tavaszi szünet és közeleg a húsvét, ami az iskolásoknak szabadságot jelent, a szülőknek viszont fejtörést okozhat, hogy mit nézzen a család, ha esetleg rossz az idő és kimozdulni sem feltétlenül lehet. Videótárunkban néhány kattintással találhatunk olyan tartalmakat, amelyek a kicsiket és a nagyokat is a képernyő elé szegezik.

A David Copperfield rendkívüli élete Charles Dickens világhírű regényének filmes adaptációja. Copperfield anyja halála után megszökik és Londonból Doverbe gyalogolva jut el utolsó élő rokonához, a gazdag nagynénihez és annak szeleburdi bérlőjéhez. A fiú életének szereplői és hóbortos történeteik úriemberré és valódi íróvá formálják a felnövő gyermeket.

Az appban többek közt elérhető a JimJam és a Minimax videótára, olyan animációs sorozatokkal, mint a Sam, a tűzoltó vagy a nővérek kalandjairól szóló Wendy és Marine. Az applikációval pedig akár utazás közben is mehetnek a mesecsatornák, ha a szülők már nem bírják szusszal.

 

Premierek, gasztro percek és a szatirikus valóság

Márciusban a Duma Aktuálban a legismertebb hazai humoristák dolgozzák fel a közelmúlt történéseit, míg a TV Paprika Magazin állandó házigazdája, Havas Dóra hetente egy-egy új, gasztronómiában jártas vendégével készít ínycsiklandó ételeket.

A premiert követően ezek a tartalmak hét napig visszanézhetőek a videótárunkban, csakúgy, mint a március elején debütáló TV2 Klub kifejezetten a nők számára készült szórakoztató műsorai. Ráadásul az új csatornát április 2-ig a Direct One Plus csomag előfizetői mellett a Smart csomaggal rendelkezők is megtalálják a FEM3 programhelyén.

Az Attenborough és a jura kori tengeri szörny című műsorban Sir David Attenborough és szakértőkből álló csapata expedícióra indul a legnagyobb jura kori ragadozó, a Pliosaurus fosszíliájának kiásásáért. A már itthon is ismert formátum, a LEGO Masters – Nagy-Britannia részeiben amatőr építőrajongók versenyeznek egymással eszement kihívásokat teljesítve. A március 24-én érkező A halott ember átka: Az elveszett spanyol arany című sorozatban pedig egy korábbi MMA harcos, egy bennszülött felfedező és egy hegymászó indul el, hogy megoldják Slumach elveszett aranybányájának 100 éves rejtélyét és előássák az elveszett kincset.

Az alapokhoz tér vissza a Fargo krimisorozat ötödik évada, ami nem óvatoskodik: már az első epizódban emberrablás és rengeteg akció történik. Az újabb The Walking Dead spinoff, a The Ones Who Live az eredeti sorozat két jól ismert karakterét, Rick Grimes-t és Michonne-t állítja a középpontba. A széria epizódjait a bemutató után az AMC videótárban is megtalálod, így bárhol, bármikor streamelheted – kizárólag a Direct Now appban.

Végül el is érkeztünk a már említett A rezsimhez, amely Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Hugh Grant és Andrea Riseborough közreműködésével, szatirikus módon mutatja be egy modern önkényuralmi rendszer működését. A minisorozatból megtudhatjuk, mennyire félelmetes, egyúttal nevetséges tud lenni, ha egy demokratikusan megválasztott vezető a valóságtól eltávolodva megszállottan ragaszkodik a hatalmához. Kövesd te is a szórakoztató és egyben elgondolkodtató szériát az appunkban, és vidd magaddal a tévézés élményét okoseszközeiden, bárhol is legyél!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot