A Direct One műholdas csomagjait te is beüzemelheted!
Vissza a hírekhez

A Direct One műholdas csomagjait akár önállóan is beüzemelheted! A cikk végén meglepetés vár…

2021. 12. 06.

Ahogy egyre hamarabb sötétedik, és hosszabbak az esték, valószínűleg már nincs sok kedved elhagyni az otthonod. Inkább bebújnál  a puha takaró alá valamilyen finom innivalóval, és a kedvenc műsorodra kapcsolnál, igaz? Vagy szívesen néznél új filmeket és sorozatokat?

direct one muholdas ajanlat

Jövő tavaszig mindenképpen vár rád még jó néhány hosszú este, ezért érdemes most felfedezned a Direct One kínálatát! Ne aggódj, ha a műholdas tévét választod, velünk nem kell vesződnöd a beüzemeléssel. Profi kollégáink segítenek, hogy tökéletes minőségben fogd valamennyi adásunkat. Ha pedig már van parabola antennád, akár saját magad is installálhatod a kiválasztott csomagot.

A Direct One-nál két műholdas tévé alapcsomag áll rendelkezésedre: a 90 csatornát tartalmazó Smart és a 119 csatornát tartalmazó Plus csomag. De hogyan juthatsz el odáig, hogy mindez a tiéd legyen?

direct one smart plus csomag

Csak néhány lépés, és máris lehuppanhatsz a kanapéra a képernyő elé! Először is válaszd ki a számodra megfelelő Direct One csomagot honlapunkon, bármely hivatalos forgalmazói pontunkon vagy ügyfélszolgálatunkon. Interaktív térképünk segítségével könnyen megtalálod a hozzád legközelebbi partnerünket, akinél meg is rendelheted a szolgáltatást. Az alapcsomagodhoz prémium csomagot is választhatsz, és megadhatod, hogy hány eszközre (mediaboxra) van szükséged. A megrendelést követően, attól függően, hogy milyen csomagot választottál, futárral kiszállítjuk neked a kért eszközt, és ha szeretnéd, profi szerelőnk be is üzemeli a szolgáltatást. A szerződéskötést követően ráadásul már néhány percen belül használhatod a Direct Now alkalmazást is, ha a megrendelés során aktiváltad a My Direct One fiókodat. Az alkalmazásban azonnal nézheted a csatornákat, és a videótár tartalmai közül is válogathatsz.

Ha még nincs parabola antennád, a profi beüzemelés nagy segítség, hiszen az antennának stabilnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, és ne mozduljon el, illetve megfelelően kell beállítani ahhoz, hogy a legjobb minőségben élvezhesd műsorainkat. A Direct One szolgáltatásokat minden esetben tapasztalt, profi szerelőink üzemelik be. Az alap beüzemelés díja 2 mediaboxig mindössze 5000 Forint.

Kollégáink előzetesen egyeztetett időpontban keresnek fel, hogy csak annyi időt vegyen el a napodból a beüzemelés, amennyi feltétlenül szükséges. Munkatársunk a megbeszélt időben kimegy hozzád, és minden előírást betartva beüzemeli a műholdas berendezést, és természetesen azt is megmutatja neked, hogy hogyan működik új tévészolgáltatásod. Az alap beüzemelési díj  tartalmazza a kiszállási díjat, az antenna és a kültéri egység felszerelését, valamint legfeljebb 2 beltéri egység (mediabox) üzembe helyezését és funkcióinak bemutatását is. Három beltéri egység esetén a beüzemelési díj összesen 8000 Forint lesz.

professzionalis beuzemeles

Fontos, hogy a kültéri egység jól megválasztott helyre kerüljön, hiszen csak így lehetsz biztos abban, hogy ép marad, és a lehető legjobb minőségben foghatod az adást. Profi szerelőink ezért három helyre szerelik fel a kültéri egységet.

Az első megoldás - amennyiben a házfal könnyen megközelíthető és maximum 5 méter magas - , hogy a házfalra szerelik a kültéri egységet falitartóval (árbóccal, dübelekkel és csavarokkal), 20m vezetett Koax-kábellel és kábelcsatlakozókkal együtt.

Ferde tetőre meglévő antenna árbóc és tetőcserép-helyettesítő esővédő lemez esetén lehet kültéri egységet szerelni rögzítőbilinccsel, 20m vezetett Koax-kábellel és kábelcsatlakozókkal. Ez esetben a kiépítés helyének könnyen megközelíthetőnek kell lennie.

Erkélyre pedig erkély tartóval (árbóccal, rögzítőbilincsekkel, dübelekkel és csavarokkal), 20m vezetett Koax-kábellel, illetve kábelcsatlakozókkal lehet felszerelni a kültéri egységet, és itt is fontos, hogy munkatársunk könnyen meg tudja közelíteni a kiépítés helyét.

A szerelés során a kábeleket nem a falban rejtjük el, hanem a falon kapcsokkal rögzítve, esztétikusan helyezzük el.

Mivel szeretnénk, hogy minél olcsóbban juthass hozzá a legjobb műsorokhoz, a szereléshez kapcsolódó kiépítési és beüzemelési díjat, valamint az anyagköltséget részben átvállaljuk tőled. Azonban fontos tudnod, hogy a telepítés során felmerülhet olyan probléma, amire szerelőink nem tudnak előre felkészülni, vagy esetleg további eszközökre lehet szükségük, és ez növelheti a beüzemelési díjat. Előfordulhat például, hogy a betonpadló vagy a födém fúrásához gyémánt fúró kell, vagy a távolság az antenna és a beltéri egység között nagy, így további kábelre és jelerősítőre van szükség.

direct one muholdas ajanlat tv

Minden egyes kültéri egységet úgy szerelünk fel, hogy hosszú évekig zavartalanul nézhesd műsorainkat. Ezzel együtt a kábel vagy az antenna erős szélvihar miatt megsérülhet, külső behatásra elmozdulhat, ami így már nem tudja megfelelő minőségben venni a műholdas adást. Ilyen esetekben is számíthatsz ránk! Az extra feladatok munkadíja a 2500 Forint negyed óránként, az extra kiszállás díja pedig 500 Forint alkalmanként.

Egyszerűbb a dolgod, ha már van parabola antennád. Ilyenkor érdemes TV-előfizetésed beüzemelés nélkül kérned. A kiválasztott és megrendelt vevőeszközt ilyenkor futárral küldjük ki neked. Pár mozdulat, és magad is be tudod üzemelni, és máris nézheted a kedvenc műsoraidat! Ebben az esetben az új mediaboxodat egyszerűen csatlakoztasd a TV készülékedhez, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat lépésről-lépésre, és már kész is vagy!

Ha pedig okoskártyával működő eszköz, úgynevezett CAM modul mellett döntesz, azt szintén futárral juttatjuk el hozzád. Miután beillesztetted smart kártyádat a CAM modulba, keresd meg a tévéden a "Common Interface" nyílást (a legtöbbször az oldalán találod), és helyezd be a CAM modult a nyílásba, és máris hozzáférsz valamennyi műsorunkhoz!

Ha beüzemelés nélkül rendelted meg valamelyik Direct One csomagot, természetesen csak a mediaboxért kell fizetned. Sőt, az elsőt ingyen használhatod, a második mediabox használatának díja 500 Forint havonta, a harmadik mediaboxé pedig 1000 Forint havonta. Az első CAM modult szintén ingyen bocsátjuk rendelkezésedre, minden további CAM modult havonta és darabonként 500 Forintért használhatsz.

direct one muholdas ajanlat hbo

Akár profi munkatársaink segítségével, akár önállóan üzemelted be a szolgáltatásainkat, biztosak vagyunk benne, hogy az első dolgod lesz elmerülni a Direct One szinte végtelen csatornakínálatában! És most jön a meglepetés: ha most csatlakozol a Direct One-osokhoz, HBO és FilmBox mozicsatornákkal is megajándékozunk téged! Így már jöhetnek a hosszú téli esték, a szórakozás velünk garantált!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot