A Direct One a télen is a legjobb műsorokat kínálja
Vissza a hírekhez

A Direct One a téli hónapokban is a legjobb műsorokat kínálja

2024. 02. 13.

Unod már a mínuszokat? A segítségünkkel a téli szürkeségben is megtalálod a legjobb szórakozást. A Direct Now app egyre bővülő videótárában számos műfaj és tartalom között válogathatsz: nézz sikerfilmeket, ismeretterjesztő műsorokat és lebilincselő sorozatokat, készülj a Valentin-napra a legjobb romantikus filmekkel és töltődj fel a kínálat szívet melengető vagy éppen szórakoztató tartalmaival, amelyek új lendületet adnak a hétköznapoknak.

sorozatmaraton az applikációban direct one január

Sikerfilmek és sztárszínészek az appban

A filmes szakma és a rajongók számára az év első hónapjai mindig az egyik legizgalmasabb időszakot jelentik. Januárban kiosztották a Golden Globe-díjakat, megtartották a legrangosabb tévés díjkiosztót, az Emmy-gálát, és már csak néhány hét választ el minket a márciusi Oscar-díj átadótól. Ebből az alkalomból érdemes felidézni azokat a sztárszínészeket felvonultató, nagy sikerű alkotásokat, amelyekből a Direct Now alkalmazásunk videótárában sincs hiány.

A 2005-ben bemutatott Büszkeség és balítélet a Bennet család mindennapjaiba enged betekintést a 18. századi Angliában. Átlagos életüket teljesen felforgatja, amikor a szomszéd birtokra költözik a gazdag, jóképű és nőtlen Mr. Bingley (Simon Woods). A legidősebb Bennet-lány, Jane (Rosamund Pike) és a nemesi származású férfi között szerelem szövődik, amit Bingley legjobb barátja, Mr. Darcey (Matthew MacFadyen) ellenez. Konfliktusa Jane húgával, Elizabeth-tel (Keira Knightley) végül románcba torkollik, de számos nehezítő körülmény áll boldogságuk útjába. A Jane Austen azonos című műve alapján készült film szenvedélyes mulatságok, intrika, pletyka, szerelem és féltékeny bosszú történetét mutatja be.

Különleges alakítást nyújt Audrey Tautou a Coco Chanel című film főszereplőjeként, amely a divatvilág egyik legmeghatározóbb tervezőjének életét, szellemi és filozófiai fejlődését mutatja be. Gabrielle "Coco" Chanel 17 évesen került árvaházba nővérével, ahonnan hosszú és viszontagságos út vezette a fényűzésig. Ismerd meg a divatlegenda életútját a Direct Now appban!

Szintén egy gyönyörű francia színésznő, Marion Cotillard alakítja A Hold földjéről című romantikus film főszereplőjét, a boldogtalan házasságban élő Gabrielle-t, aki egy orvosi kezelés során találkozik azzal a férfival, aki képes fellobbantani a benne rejlő szenvedélyt, ezért elhatározza, hogy megszökik frissen megismert szerelmével.

Ugyancsak a tiltott szerelemről szól a Jennifer Aniston főszereplésével készült Jóravaló feleség, amelyben a férjezett Justine viszonyba bonyolódik egy fiatal kollégájával, Tommal (Jake Gyllenhaal). A testiségen túl mindketten úgy érzik, hogy megtalálták igazi lelki társukat. De vajon Justine felrúgja addigi életét egy tökéletesnek képzelt jövő érdekében? Keress rá a filmre azappunkban, és derítsd ki a választ!

 

Töltődj fel a Direct Now tartalmainkkal!

Hiába kezdődött el az új év, még nem annyira találod a kellő motivációt? Feltöltődnél a hideg hónapokban, hogy aztán újult erővel vágj neki az előtted álló kihívásoknak? Böngészd át a videótárunkat, és találd meg azokat a tartalmakat, amik erőt adnak és jókedvre derítenek. Kezdésnek mutatunk néhány tanulságos, illetve szórakoztató filmet a széles kínálatból, amiket bármikor újra is nézhetsz az alkalmazásban.

A 20. század elején játszódó, nagyszabású kosztümös dráma, A szabadság választása a híres írónő, Leonie Gilmour kontinenseket és kultúrákat átívelő utazásairól mesél egy háborúk sújtotta világban. A félelmet nem ismerő nő az alkotói szabadságot hajszolja, hogy végül a bátorság és a művészi szenvedély szimbólumává váljon.

Az Igazi mosoly című dokumentumfilm egy elképesztő történetet mutat be egy vak és autista fiú szemszögéből, aki testvérével Spanyolországból Marokkóba tart egy tandembiciklivel, hogy 1300 kilométert megtéve egy barátjával találkozzon. Az egyszerre megrendítő és magával ragadó történet garantáltan a képernyő elé szegez.

Ráfordulva a vígjátékokra, az Állásvadászok című filmben két New York-i fiatal üzletembert ismerhetünk meg, akiknek a csőd szélén áll a vállalkozása, pedig valódi tevékenységüket még el sem kezdték. Frank és Josh ezért úgy dönt, megkísérli a lehetetlent, és megpróbál állást keresni. Tervük felkelti a kétes üzleteiről ismert vállalkozó, Mr. Abrams figyelmét, ám ekkor a két férfi életében olyan kálvária kezdődik, amit addig elképzelni sem mertek.

A filmipar világába kalauzolja a nézőket a Hollywoo című film, melynek főszereplője, Jeanne, a francia szinkronszínésznő, aki egy nap úgy dönt, kezébe veszi a sorsát, és Los Angelesbe utazik. A városban találkozik Farresszel, a férfi pedig megnyitja az ajtókat a nő számára Hollywood csodálatos és néha bolondos világa előtt.

Mindez, és ennél még sokkal több tartalom megtalálható az appunk kínálatában, ráadásul kedvenc filmjeidet és sorozataidat újra is nézheted, akár utazás közben is, ha egy kis kikapcsolódásra vágynál.

 

Közeleg a romantika napja és a vidámság időszaka

Nyakunkon a Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe, ami idén sem telhet el romantika nélkül. Ráadásul közeleg a vidám farsangi időszak is. Ha szívesen töltenéd filmnézéssel az estéket, akár párban, akár egyedül vagy a barátokkal, a nálunk megtalálod a programhoz tökéletesen passzoló filmeket és vígjátékokat.

Érdemes megnézni például a 10 dolog, amit meg kell tennünk szakítás előtt című filmet, amelynek frissen megismerkedő főszereplői, Abigail és Ben nem hisznek az örökké tartó szerelemben. Ezért az első randijukon előállnak 10 dologgal, amit szakítás előtt mindenképpen meg szeretnének tenni közösen. Lehet, hogy a megjósolt végkifejlet sosem jön el – a sors ugyanis hozzáad egy tizenegyedik dolgot is a listájukhoz.

Emlékszel A bájkeverő című filmre? Ha még nem láttad, de kíváncsi vagy rá, esetleg újranéznéd a legjobb jeleneteket, a Direct Now videótárában megtalálod a 2000-ben bemutatott klasszikust, amelyben a szemérmes és szerencsétlen Elliott (Brendan Fraser) szövetkezik a pokoli humorral megáldott ördöggel (Elizabeh Hurley), hogy a lelkét eladva megszerezze a szeretett nőt, Alisont (Frances O'Connor).

Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja Manhattan helyett ezúttal Toszkánában keresi a boldogságot a Minden út Rómába vezet című filmben. De vajon az első szerelem olykor megérdemel egy második esélyt? Előfizetőink az appban megtalálják a választ, vagy ha inkább más film után néznének, megismerhetik az amerikai egyetemista lány és a dán herceg bonyodalmakkal teli románcát az Én és a hercegem című vígjátékban.

A zenés-táncos filmek kedvelői sem maradnak szórakoztató tartalom nélkül: a Fame című vígjáték néhány kattintással elérhető a Direct Now appban. Az 1980-ban készült legendás alkotás újragondolt változatában remek énekesek és művészek küzdenek a fényes karrierért, miközben mindent áthat a versenyszellem, a szenvedély és a kitartás.

 

Különleges újdonságok, sikersorozatok egy helyen

Az újdonságok között megtalálható az appunkban a hat régi barát újratalálkozásáról szóló Zokogó erdő című horrorsorozat, amelynek szereplői egy önfeledt hátizsákos kirándulást terveznek az erdőben, azonban a túrát furcsa és megmagyarázhatatlan események sora árnyékolja be. A meghitt összejövetel rémisztő küzdelemmé alakul át, amelynek tétje nem kisebb, mint hogy a főszereplők élve vagy holtan kerülnek-e ki az elátkozott dzsungelből. A Direct Now appban a sorozat minden része bármikor megtekinthető, ha pedig nem bírnál a kíváncsiságoddal, az epizódokat egyben is ledarálhatod.

A videótárunkban továbbra is elérhetőek a tavalyi év népszerű sorozatai, így akár egymás után megnézheted a francia alvilág ellen küzdő B.R.I terrorellenes egység mindennapjait nyomon követő A brigád című krimiszéria részeit, de újra megtekintheted a Django westernsorozatot is, amelynek főhőse nyolc éve nem látott lányát keresi, bízva abban, hogy a lány túlélte a család lemészárlását.

Szeretnéd valami különlegessel indítani az évet? Csatlakozz a Határtalanul című sorozat nemzetközi nyomozásához! A történetben a Nemzetközi Büntetőbíróság felügyelete alá tartozó különleges egység nyomozói vizsgálódnak határokon átnyúló bűnügyekben, Donald Sutherland vezetésével. Nézd meg a három évad valamennyi epizódját a Direct Now appunkban!

Az alkalmazásban megtalálod az emberi kapcsolatok hétköznapi játszmáiról és a magánytól való félelemről szóló Ösztönök hálójában című erotikus thrillerszériát, ahogyan a jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését töltő hírhedt venezuelai politikai terrorista, llich Ramírez Sánchez, a Sakál igaz történetén alapuló Carlos című sorozatot is.

A tavaly bemutatott Hat idegen főszereplői egy kényszerleszállást követően szembesülnek rejtélyes balesetekkel és eltűnések sorozatával, miközben a felmentőseregre várnak, míg a Barátság a síron túl című szériában egy váratlanul elhunyt, Nobel-díj várományos férfi barátai döntenek úgy, hogy az elismerés bejelentéséig megpróbálják titokban tartani a halálesetet, de nem várt nehézségekkel találják szembe magukat.

Meghoztuk a kedved a sorozatokhoz? Válogass a sokszínű kínálatunkból a Direct Now app videótárában, és streameld a sorozatokat bárhol, bármikor!

 

Fedezd fel a természet csodáit

Még tovább bővült a kínálatunk, ugyanis már elérhető az appon belül a lenyűgöző ismeretterjesztő sorozatokat rejtő Love Nature videótár! A természet és az állatvilág kedvelői többek közt olyan műsorok közül válogathatnak, mint a szokatlan és szívet melengető állatbarátságokról szóló Csodálatos állati barátok, az Arab-félsziget tengeri világát bemutató Arab tengerek, míg az Afrika vadászai epizódjaiban Zambia legfélelmetesebb ragadozóinak életét követhetjük nyomon.

Új epizódokkal tért vissza tavaly év végén minden idők legszebb természetfilm sorozata, és bármikor megtekinthető az appon belül a BBC Earth videótárban a Bolygónk, a Föld 3 teljes évada. A David Attenborough narrációjával készült sorozat egyedülálló módon ragadja meg a bolygó élővilágát, miközben a világ minden táját bejárjuk a legmagasabb hegyektől a legmélyebb óceánokig, a sötét barlangoktól a forró sivatagokig. Kihagyhatatlan látványvilág és elképesztő felvételek, biztosan nem bánod meg, ha elindítod!

Ne maradj le a lenyűgöző jelenetekről, kövesd te is a kedvenc ismeretterjesztő sorozataidat, és ne aggódj, ha a többiek inkább mást néznének: a Direct Now appban egyszerre több eszközön is nézhetsz különböző műsorokat, így nem kell eldöntened, kinek a kezébe kerüljön a távirányító.

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot