A Csodás Ajándék és ami mögötte van
Vissza a hírekhez

A Csodás Ajándék és ami mögötte van: bepillantás a Direct One karácsonyi kampányának kulisszái mögé

2023. 12. 15.

Akik ismerik a Direct One-t, már biztosan tudják, hogy az ünnepek idején mindig valami nagy dobással készülünk. Idén sincs ez másképp. Csodás Ajándék névre hallgató kampányunkkal igyekszünk izgalmassá és emlékezetessé tenni az idei karácsonyt.

Most megmutatjuk, hogyan készültünk a karácsonyi kampány bevezetésére, és hogy miért érdemes odafigyelnie a részletekre minden egyes nézőnek és leendő Direct One előfizetőnek az ünnepi időszakban.

karácsonyi direct one kampány

Miről szól a Csodás Ajándék kampány?

A Direct One idei kampánya, a Csodás Ajándék egyfajta folytatása a tavalyi, nagysikerű Karácsonyi Csoda kampánynak, ugyanakkor mégis kicsit más. Mind a tavalyi, mind az idei kampány a Direct One fő üzenetére, a jól ismert „Csodák várnak” szlogenre épül, ezt a mondanivalót igyekeztünk összhangba hozni idén a karácsony csodájával.

Karácsonykor ugyanis mindannyiunkra csodák várnak. Olyan varázslatos pillanatok, amiket egy jó történeten vagy éppen egy jó cselekedeten keresztül is képesek lehetünk átélni.

Éppen ezért az idei szezonban érdekes történetekbe ágyazva mutatjuk be a Direct One kínálatában év végén debütáló vagy kiemelt CANAL+ sorozatokat. Megfűszerezve ezt egy kis valódi Direct One csodával, amelyet Danny Blue mentalista segítségével hívtunk életre Dobó Kata színésznő, Szabó Kimmel Tamás színész és Szirmai Gergely vlogger főszereplésével.

Miért egyedi a Direct One karácsonyi kampánya?

Az idei kampány sajátossága, hogy a nézőknek is lehetőséget ad arra, hogy részesei legyenek egy valódi csodának. A kampányarcokkal közösen, a kampányban résztvevő influencerekkel együtt tehetnek egy jó cél érdekében. Ez a cél nem más, mint hogy a Direct One a kampány lezárulását követően egymillió forintnyi összeggel támogassa a Gyermekrák Alapítványt.

A három hétig tartó adventi akció során minden héten egy-egy új videóval jelentkezünk, amelyekben egy-egy CANAL+ sorozat dolgozunk fel: a sorozatokhoz kapcsolódva Danny Blue minden héten más szereplőt lep meg egy csodával.

Ezzel párhuzamosan egy jótékonysággal egybekötött nyereményjáték is kezdetét veszi, amely révén a Direct One a beteg gyermekek számára 1 millió forintot adományoz, azáltal, hogy a nyereményjátékban résztvevők kibontják az adott sorozathoz kötődő ajándékcsomagokat az advent.directone.hu oldalon.

Hogyan lett az elképzelésből valóság?

Az első és legfontosabb dolog a kampány tervezése során az volt, hogy meghatározzuk a legfőbb célokat, az üzenetet, és a megfelelő időzítéssel bemutassuk a kívánt sorozatokat. Ezt követően alakult ki a kreatív koncepció, valamint a főbb szempontok, hogy mely szereplőket, hogyan vonjunk be a kampányba a célcsoportnak megfelelő releváns felületeken.

Mivel a Csodás Ajándék indulását videógyártás és fotózás is megelőzte, így az operatív fázisba lépve a helyszínkeresés, a dekoráció megtervezése, a különböző kreatívok gyártása és a videóforgatáshoz kapcsolódó forgatókönyvek elkészítése jelentette a következő lépést.

A felkészülés leglátványosabb és leizgalmasabb részének pedig egyértelműen a forgatást és a fotózásokat tekinthetjük, melyek során október végén már-már karácsonyi hangulatban érezhettük magunkat a karácsonyfadíszítés és a karácsonyi zenék bűvöletében.

Mit várhatunk az idei év ünnepi kampánya után?

Reméljük, hogy a Direct One idei kampányával is sikerül felkeltenünk a nézők érdeklődését, akik amellett, hogy a legjobb és legújabb CANAL+ sorozatokat élvezhetik, segíthetnek is ezen keresztül másoknak.

Bízunk benne, hogy jövőre is lehetőségünk lesz rá, hogy egyfajta folytatást adjunk a Direct One karácsonyi kampányának, amire azt is mondhatjuk, hogy idén már hagyománynak tekinthető.

 

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot