6+1 ok, hogy miért válaszd a Direct One-t
Vissza a hírekhez

6+1 ok, hogy miért válaszd a Direct One-t

2023. 05. 04.

A legjobb tévészolgáltató megtalálása nem könnyű feladat, azonban az extra információk megkönnyíthetik a döntést. Éppen ezért az alábbi cikkben összegyűjtöttük azokat a tulajdonságokat és érveket, amelyek a Direct One szolgáltatás mellett szólnak. Ne feledd, amennyiben bármilyen kérdés merülne fel benned, ügyfélszolgálatunkra is mindig számíthatsz.

Direct One a legjobb választás online tv-re

Kiváló minőség az egész ország területén

A műholdas technológiának köszönhetően a szolgáltatás az egész ország területén kifogástalanul élvezhető. Ott is minőségi képet láthatunk, ahol valójában hiányzik a szükséges műszaki infrastruktúra, vagy csak korlátozottan elérhető, árnyékolt területek vannak. A Direct One minden háztartásba kiváló minőségű digitális jelet biztosít, amelyen keresztül több száz szórakoztató tévécsatorna érhető el.

Bővíts prémium csatornákkal

Az alapcsomag mellé számos prémium opció közül választhatsz, hogy a rendelkezésre álló csatornakínálat tökéletesen megfeleljen a család igényeinek. Kérd az HBO Pack, vagy a Cinemax Pack csomagot és élvezd az HBO, HBO2, HBO3, HBO HD, Cinemax, Cinemax 2, valamint az HBO Max online videótár kínálatát.

Amennyiben a klasszikus filmeket részesíted előnyben, válaszd a FilmBox Stars, a FilmBox Family, a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a FightBox, vagy a DocuBox-csatornát. Ezek a prémium csatornák bármilyen helyzetben megoldást kínálnak a minőségi kikapcsolódásra.

Sokszínű csatornakínálat

A Direct One a legváltozatosabb digitális csatornákat kínálja, hazai és nemzetközi műsorokkal. A több mint 100, HD felbontású csatorna minden bizonnyal tartogat olyan műsort, amit éppen megnéznél.

Az alapcsomagokat direkt úgy állítottuk össze, hogy a család minden tagjának legyen benne megfelelő tartalom. Velünk vége az unalmas estéknek és a hosszas műsorkeresésnek. A számtalan remek program között kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a maguk kedvencét.

Mert jól személyre szabható

A Direct One célja, hogy szabadidőd a lehető legkellemesebben töltsd el, emellett az életed könnyebben és gördülékenyebben menjen. Többek között ennek a szemléletmódnak köszönhető, hogy a legtöbb funkció és beállítás személyre szabható. Legyen szó a számlafizetésről, a beüzemelésről vagy a tartalmakról, te döntöd el, melyik a legjobb opció számodra.

Mert online bárhol és bármikor intézheted az ügyeket

Az online hozzáférés és a komplikációmentes ügyintézés kéz a kézben járnak. Éppen ezért bármilyen ügyet szeretnél elintézni, azt online is megteheted. Rendelj új szolgáltatást, hozz létre Direct One fiókot, vagy fizesd a számláid online. Ha probléma lépne fel a szolgáltatással kapcsolatban, lehetőséged van online ügyintézésre, bárhol és bármikor.

Útmutató videók

Az útmutató videóknak köszönhetően gyorsan, átfogóan és érthetően ismerheted meg a szolgáltatást és az ügyintézés menetét. Nem szükséges sokáig böngészned a honlapot a megoldás után kutatva, vagy hosszasan telefonálgatnod az ügyfélszolgálattal, az applikáció használatát, az okostévén történő előfizetés menetét, vagy az elektronikus számlafizetés beállítását  bemutató videók mindenben segítenek.

Használd az alkalmazást

A Direct Now alkalmazást egyszerre 5 eszközön is használhatod, mindezt akár 84 online csatornával és videótárral. Ráadásul ez a plusz szolgáltatás ingyenesen jár minden előfizetőnek. Ne szalaszd el az alkalmazás letöltését, hiszen ez egészen új szintre emeli a tartalomfogyasztást!

Bárhol is tartózkodsz, mindig a legmagasabb minőségű csatornákhoz és tartalmakhoz juthatsz hozzá, csupán egyetlen gombnyomással. A különböző elektronikus eszközökön való széleskörű hozzáférésnek köszönhetően soha nem fogod lekésni a kedvenc műsoraidat, ráadásul az online emlékeztetők is figyelmeztetnek, ha kezdődik a várva várt adás. Lehetne ennél még kényelmesebb az app használata?

Válaszd tehát a Direct One-t, ha fontos számodra a magas színvonalú és stabil képminőség, valamint a változatos műsorok elérhetősége. A Direct One éppen úgy halad a korral, akárcsak te, ezért az online ügyintézési lehetőségek is vonzóak lehetnek számodra. Itt az ideje magasabb szintre emelni a tartalomfogyasztást!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot