3+1 ok, ami miatt jobb otthon filmezni, mint a moziban
Vissza a hírekhez

3+1 ok, ami miatt jobb otthon filmezni, mint a moziban

2023. 02. 20.

Sokan esküsznek arra, hogy filmet nézni csakis a nagy vásznon az igazi. És habár való igaz, hogy a mozinak megvan a maga varázsa, ennek ellenére az otthoni filmezést sem szabad alábecsülni. Sőt, a technológia fejlődésének köszönhetően az élmény egyre egyedibb és élvezetesebb.

A streamingszolgáltatók ráadásul lehetővé teszik azt, hogy otthonunk kényelmében, időnkhöz, igényeinkhez és szokásainkhoz igazodva élvezhessük akár a legújabb sikerfilmeket is. És ez még csak egy ok azok közül, amik miatt az online filmnézés egyre népszerűbbé válik.

mozi élmény otthon

Ebben a bejegyzésben mutatunk néhány olyan érvet, amelyek a streaming mellett szólnak.

Kényelem: kedvenc filmjeink a kanapéról

Habár moziba járni már önmagában is egy élmény, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy mennyire jó otthon, az ágyból vagy a kanapéról, kényelemben megnézni egy izgalmas filmet. A streamingszolgáltatóknak köszönhetően ezt bármikor megtehetjük, és az otthonunk kényelméből élvezhetjük akár a legújabb filmsikereket is.

Ami pedig a legjobb, hogy az élményt szeretteinkkel is megoszthatjuk, hiszen az előfizetésünket az esetek többségében akár több eszközön megosztva is használhatjuk. A hozzánk legközelebb állókkal pedig mindig sokkal kellemesebb eltölteni az időt, mint egy csapat ismeretlennel végig ülni egy előadást egy zsúfolt teremben.

Szabadság: válaszd azt a filmet, amit szeretnél

Tény és való, hogy a moziban jobbnál jobb filmeket láthatunk, és a hangulat utánozhatatlan. Azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a moziműsor egy kötött dolog. Egy hónapban csak egy maréknyi adott film közül választhatunk, amelyeket szigorú  menetrend szerint vetítenek a közönségnek.

A streaming platformok hatalmas választéka ezzel szemben lehetővé teszi azt, hogy a legújabb filmsikerek mellett akár régebbi, nosztalgikus címek, vagy kevésbé ismert tartalmak közül is kedvünkre válogathassunk. Ennek köszönhetően mindig megtalálhatjuk a kedvünkre való elfoglaltságot, és nagy eséllyel válhatnak olyan alkotások is a kedvenceinkké, amiket a moziban nem lett volna esélyünk megnézni. Arról már nem is beszélve, hogy többé nem kell amiatt sem aggódnunk, hogy lemaradnánk a választott filmről, hiszen az online tartalom bármikor visszanézhető.

Időspórolás: igazítsuk a szórakozást a mindennapos rutinunkhoz

Az idő pénz, tartja a mondás, ami talán még sosem volt annyira igaz, mint napjainkban. A felgyorsult, rohanó világban a szabadidő a legnagyobb érték, amit sokan a munka és az egyéb teendők miatt csak nagyon nehezen tudunk beosztani. Éppen ezért, ha szeretnénk megnézni egy jó filmet, nem biztos, hogy eljutunk a moziba.

A streamingszolgáltatók lehetőséget biztosítanak arra, hogy kedvenc filmjeinket és sorozatainkat egy számítógép vagy okoseszköz segítségével bármikor, bárhonnan nézhessük. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy akkor tarthatunk pihenőt, amikor csak akarunk. Az online nézhető tartalom ugyanis bármikor szüneteltethető és újranézhető. Ezért pedig még csak extra jegyárat sem kell fizetnünk!

Anyagi spórolás: határok nélküli szórakozás, akár egyetlen mozijegy áráért cserébe

Egy mozijegy ára nem túl nagy kiadás, azonban gondoljunk bele, mennyibe kerülne, ha a hónap minden napján, vagy legalább hetente három alkalommal ülnénk be egy filmre. Ebben az esetben az eredmény már egy számottevő összeg, amiért cserébe jobb esetben is 20-30 filmet kapunk. Arról nem is beszélve, hogy az élmény csupán egyetlen személyre szól.

Azonban ha a streaming mellett tesszük le a voksunkat, szinte végtelen mennyiségű film és sorozat közül válogathatunk kedvünkre, melyeket szeretteinkkel, családtagjainkkal is együtt élvezhetünk. Mindezt akár már egy mozijegy áráért cserébe.

Ha a Direct One mellett döntesz, most egy hónapra mindössze 1290 forintos előfizetési díjért élvezheted a kedvenc filmjeidet és sorozataidat. És hogy még érdekesebbé tegyük az élményt, új előfizetőink február végéig egy nyereményjátékban is részt vehetnek!

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot