HBO GO HBO Max valtas

Az HBO GO-fiókok március 8-tól
HBO Max-fiókká változnak

Magyarországra is megérkezett az HBO Max! Egyedülálló, vadonatúj streamingélmény, kasszasikerfilmek, merész történetek és felejthetetlen klasszikusok várnak Direct One csomagod mellé.

Mi fog történni meglévő HBO GO-fiókoddal?

 • Amikor az HBO Max elindul, az HBO GO-fiókod automatikusan HBO Max-fiókká fog átalakulni. Tehát azonnal hozzáférhetsz majd az HBO Max-hoz, ha már korábban aktiváltad HBO GO-fiókodat.

 • Hogyan töltheted le az új alkalmazást?

 • Március 8-án az HBO Max indulásával az HBO GO applikáció letiltásra kerül. Ahhoz, hogy a szolgáltatást továbbra is használhasd, kérjük, töltsd le az új HBO Max applikációt.

 • Ha jelenleg is használod az HBO GO-t mobilon, tableten vagy okos TV-n, akkor csak le kell töltened az új applikációt az eszközeidre. Amennyiben weben szoktál filmezni, az eddig megszokott weboldal helyett használd a www.hbomax.com címet.

 • Az HBO Max használatához semmilyen teendőd nincs, csak jelentkezz be meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal, és máris élvezheted a rengeteg új tartalmat!

 • Mit kell tudnod az HBO Max-ról?

  Az HBO Max egy online videótár, amely elérhető Smart TV-n, PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt. Segítségével bárhol, bármikor megnézheted a legjobb filmeket és sorozatokat a nap 24 órájában, a hét minden napján.

  Korlátlan eszközhasználat

  HBO Max-fiókodhoz bármennyi eszközt regisztrálhatsz, így nem kell egyiket sem törölnöd az eszközlistádból

  Párhuzamos lejátszás 3 eszközön

  Egyszerre 3 különböző eszközön is nézhetitek

  5 különböző felhasználói profil

  Az egyedi profilokkal mindenki saját ízlésere szabhatja a filmezési élményt, a gyerekek profilját pedig szűlői felügyelettel is elláthatod

  Több, mint kiváló képminőség

  Élvezd a legújabb filmeket és sorozatpremiereket 4K HDR + Atmos minőségben

  Rád szabott tartalom

  A személyre szabott ajánlórendszernek és a felhasználóbarát navigációnak köszönhetően mindig az ízlésedhez legjobban passzoló tartalmakat nézheted

  Offline is nézhető filmek

  Kedvenc sorozataidat utazás közben vagy wifi nélkül is nézheted, hiszen a kiválasztott tartalmakat ideiglenesen letöltheted és offline is megtekintheted

  Hogyan juthatsz hozzá az HBO Max-hoz?

  Az HBO Max minden HBO Pack előfizetőnk számára külön költség nélkül elérhető, aki érvényes e-mailcímmel és internet-hozzáféréssel rendelkezik.

  Mindössze annyit kell tenned, hogy a My Direct One fiókodban igényeld meg az HBO Max aktiváló kódot, amit a "saját fiók" menüponton belül a "kuponjaim" résznél találsz "HBO Pak" néven. Ezzel a kóddal regisztrálj az HBO Max oldalán, töltsd le az applikációt támogatott okostelefonodra vagy tabletedre (a támogatott eszközökről bővebben itt) és máris élvezheted az egyedülálló streaming élményt. Ha számítógépen szeretnéd nézni az HBO tartalmait, látogass el a www.hbomax.com oldalra. Bizonyos támogatott Smart TV eszközök esetében az HBO Max már előre telepített formában áll rendelkezésre a felhasználók számára, de az alkalmazás firmware upgrade részeként illetve a gyártó által kínált app store áruházból is letölthető ingyenesen.

  Az HBO Max használatához internetkapcsolat szükséges, az internet elérésének díja az előfizetőt terheli. A felhasználási feltételekről érdeklődjön szolgáltatójánál. Egy Direct One előfizetéshez minden esetben csupán egy HBO MAX fiók társul. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el. A felhasználók korlátlan számú eszközre tölthetik le az alkalmazást.

  App StoreGoogle play

  DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

   Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


   Elfelejtettem felhasználónevem
   Elfelejtett jelszó
   Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
   Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


  A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
  Írja be üzenetét!
  Érvénytelen telefonszám
  A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
  Chatbot