A Direct One-ról

A mérföldkő elérésének alkalmából a műholdas TV-szolgáltató Facebook játékot hirdet

Budapest, 2015. október 20. - A Liberty Global műholdas televíziós üzletága; a UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas szolgáltatója – mely Szlovákiában és Csehországban freeSat, Romániában Focus Sat, Magyarországon pedig UPC Direct néven van jelen – ma bejelentette, hogy előfizetőinek száma elérte a 800&;ezret. Ez a szám több mint 60%-os növekedést jelent a UPC DTH 2010-es megalapítása óta.

A UPC DTH S.à r.l. folyamatosan bővíti programkínálatát, az elmúlt 12 hónapban például 18 új, köztük számos HD minőségű nemzetközi és hazai csatornával örvendeztette meg előfizetőit, miközben az elérhető műsorok köre is növekszik, legyen szó akár hír-, üzleti, életmód, film-, mese- vagy zenecsatornáról. A közelmúltban bevezetett újdonságok között olyan adók szerepelnek, mint például a Fine Living, a Food Network, a Duna HD, a Paramount Channel vagy a Stingray Music.

A UPC DTH S.à r.l. azonban nemcsak programkínálatának fejlesztését tartja fontosnak. Új típusú mediaboxait mint a Humax (UD-Fox) HD és a Kaon (CO3600) azért vezette be, hogy minden ügyfele élvezhesse a teljes HD-élményt. Mindkét box támogatja a full-HD felbontást és a videórögzítő funkciót, így az előfizetők kényelmesen felvehetik és visszanézhetik kedvenc műsoraikat és meg is állíthatják a TV adást, hogy egyetlen mozzanatról se kelljen lemaradniuk.

A UPC DTH S.à r.l. számára kiemelten fontos, hogy ügyfelei a leghatékonyabb és legkényelmesebb módon érjék el ügyfélszolgálatát, akár olyan innovatív ügyfélszolgálati megoldással is, mint például a Skype használata. E téren tett erőfeszítéseit bizonyítja a közelmúltban elnyert Gold Stevie díj, amellyel a közép-kelet-európai régió legjobb ügyfélszolgálataként tüntették ki.

A jelentős előfizetői szám növekedésének alkalmából a UPC DTH S.à r.l. egy éves ingyenes előfizetéssel jutalmazta 800;ezredik FocuSat előfizetőjét, a bukaresti Elena D-t. Az ünneplés részeként továbbá október 21-től egy játékot is hirdet nézőinek, melynek keretében Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából és Romániából összesen öt szerencsés nyertes egy éven át ingyenesen élvezheti a műholdas TV szolgáltatásokat. További nyereményként hat illetve három hónapos ingyenes előfizetéssel gazdagodhatnak a résztvevők. A játék a műholdas szolgáltató Facebook oldalán lesz elérhető október 21-től (https://www.facebook.com/DirectOne/).

Sajtó