HBO GO

  1. Mi az HBO GO? Az HBO GO egy online videótár, amely elérhető Smart TV-n, PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt. Segítségével bárhol, bármikor megnézheted a legjobb filmeket és sorozatokat a nap 24 órájában, a hét minden napján.
  2. Mire van szükségem a HBO GO hozzáféréshez? HBO GO hozzáférés minden HBO Pak, HBO MaxPak és HBO HD csomag előfizetőnek automatikusan jár.
  3. Miként tudok regisztrálni a HBO GO-ra?Igényelj hozzáférést My Direct One fiókodban a saját profil menüpontban. Ezután az e-mail-címedre személyes meghívót küldünk az HBO GO regisztrációhoz az aktiváló kódoddal együtt. Ezután tudsz az HBO GO oldalán regisztrálni az ügyfélszámod és az aktiváló kódod megadásával. Fontos, hogy ezt a kódot őrizd meg, mert a későbbiekben is szükséged lehet rá.
  4. Az HBO GO oldal a regisztráció során aktiváló kódot kér. Mi a teendő? Akkor kell megadni az aktiváló kódot, ha közvetlenül az HBO GO oldalán regisztrálsz. Ha a Direct One-tól kapott meghívóban lévő linkre kattintasz, az aktiváló kódot nem kell külön megadnod. Aktiváló kódot csak abban az esetben szükséges megadnod, amennyiben nem a kiküldött meghívó e-mailből regisztrálsz vagy a korábbi HBO GO fiókod megszűnt és újra szeretnél regisztrálni.
  5. Nem találom az aktiváló kódom, mi a teendő? Ebben az esetben kérünk fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My Direct One fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!