HBO GO

  1. Mi az HBO GO? Az HBO GO egy online videótár, amely elérhető Smart TV-n, PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt. Segítségével bárhol, bármikor megnézheti a legjobb filmeket és sorozatokat a nap 24 órájában, a hét minden napján.
  2. Mire van szükségem a HBO GO hozzáféréshez? HBO GO hozzáférés minden HBO Pak, HBO MaxPak és HBO HD csomag előfizetőnek automatikusan jár.
  3. Miként tudok regisztrálni a HBO GO-ra? Küldd el e-mail címedet űrlapunkon keresztül vagy add meg telefonon ügyfélszolgálatunknak. Erre az email címre személyes meghívót küldünk az HBO GO regisztrációhoz az aktiváló kódoddal együtt. Ezután tudsz az HBO GO oldalán regisztrálni az ügyfélszámod és az aktiváló kódod megadásával. Fontos, hogy ezt a kódot őrizd meg, mert a későbbiekben is szükséged lehet rá.
  4. Az HBO GO oldal a regisztráció során aktiváló kódot kér. Mi a teendő? Akkor kell megadni az aktiváló kódot, ha közvetlenül az HBO GO oldalán regisztrálsz. Ha a Direct One-tól kapott meghívóban lévő linkre kattintasz, az aktiváló kódot nem kell külön megadnod. Aktiváló kódot csak abban az esetben szükséges megadnod, amennyiben nem a kiküldött meghívó e-mailből regisztrálsz vagy a korábbi HBO GO fiókod megszűnt és újra szeretnél regisztrálni.
  5. Nem találom az aktiváló kódom, mi a teendő? Ebben az esetben kérünk fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

Kapcsolatba lépnél velünk?

Már ügyfél vagyok

My Direct One fiók

Belépek/Regisztrálok

Még nem vagyok ügyfél

Kérdésem van!

Kérdésem van!