4 felnőttcsatorna, prémium minőségű műsorok.

Élvezze az európai és amerikai produkciókat a nap 24 órájában. Csak felnőtteknek!

Még nem vagy biztos a döntésedben? Nézz bele ingyen a Hustler TV és a Private TV programjába minden nap este 22.00 és reggel 6.00 között, hogy meggyőződhess róla, hogy a legjobb döntést hozod. (Az akció a Conax kódolású kártyával rendelkező meglévő és új műholdas Medium TV, Medium Now TV, Medium HD TV, Plus Now TV vagy Plus HD TV alapcsomaggal rendelkező, egyéni előfizetőink számára érhető el.)

Prémium minőségű felnőtt tartalmak, akár a nap 24 órájában

Szélesítsd a kínálatot Active Pak csomagunkkal, melyben 4 felnőtt csatornát kínálunk prémium minőségű műsorokkal. Élvezd az európai és amerikai produkciókat akár a nap 24 órájában.

Akció Active Pak most 3 hónapig fél áron 490 Ft/hó, majd 990 Ft/hó 12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

 • Felnőtt tartalom, nonstop, vágatlanul.
 • Európai és amerikai produkciók.
 • Hustler TV, Private, Eroxxx, Vixen HD.
 • Felnőtt tartalom a nap 24 órájában a Hustler TV-n.
 • Csak felnőtteknek!
Image description

Active Pak

Felnőtt tartalmak, nonstop, vágatlanul

 • 3 hónapig 490 Ft/hó,
 • majd 990 Ft/hó 12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával

Válassz {{premiumPackageName}} mellé tévécsomagot!

A lenti táblázat alapján válaszd ki a számodra megfelelő alapcsomagot. A zöld gombra történő kattintással átirányítunk egy másik oldalra, ahol kiválaszthatod, hány eszközre van szükséged, majd véglegesítheted megrendelésedet. A szerződéskötési folyamatról és a kedvezmények nélkül értékesített termékekről lejjebb találsz részletes információt.1-6

Ft/hó

 • {{channels}}
 • 93 műholdas TV-csatorna, köztük 16 HD
 • 2 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
 • Direct Now app hozzáféréssel 71 csatorna online is nézhető, 24 újraindítható és visszajátszható
+
{{premiumPackageName}}
Ft/hó¹
{{actionPrice2}}
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap

Ft/hó

 • {{channels}}
 • 116 műholdas TV-csatorna, köztük 19 HD
 • 3 hónapig ajándék HBO, Filmbox és Cinemax csatornákkal
 • Direct Now app hozzáféréssel 82 csatorna online is nézhető, 32 újraindítható és visszajátszható
+
{{premiumPackageName}}
Ft/hó¹
{{actionPrice1}}
Határozott idejű szerződés hossza
12 hónap

A megrendelés menete

5 egyszerű lépésben a tiéd lehet

1. Csomagválasztás

Válaszd ki a számodra megfelelő Direct One csomagot.

2. Ajánlat véglegesítése

Alapcsomagodhoz prémium csomagot választhatsz, valamint megjelölheted, hány eszközre van szükséged a szolgáltatás igénybevételéhez.

3. Adatok megadása

A véglegesítést követően a Megrendelem gombra kattintva add meg személyes adataidat, és fogadd el a szükséges nyilatkozatokat.

4. Kiszállítás/beüzemelés

A választott csomagtól függően futárral kiszállítjuk a megrendelt eszközt, vagy profi szerelőnk beüzemeli a szolgáltatásod közösen egyeztetett időpontban.

5. Aktiválás

Szerződéskötést követően, pár percen belül használhatod a Direct Now alkalmazást. Ehhez aktiválnod kell My Direct One fiókodat a megrendelés során.

Csatornáid a csomagban

Nézd meg, milyen csatornákat találsz a csomagodban!

Lábjegyzet

1) A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket az akciós feltételekben találsz, mely az általános szerződési feltételeink 7. számú mellékletét képezi. Itt találsz hasznos részleteket az egyes csomagokban elérhető csatornákról, az alapcsomagok és prémium csomagok akciós időszakairól és az egyes időszakokban érvényes (havi, illetve egyszer fizetendő) árakról, illetve a szállítási díjakról is, melyek a megrendelt csomagodhoz kapcsolódnak.

2) Listaáras (kedvezmények nélküli) termékeink árait az alábbi linken tekintheted meg.

3)Új ügyfelek esetén az ügyfél kérésére Medium HD TV vagy Plus HD TV csomag mellé igényelt Active Pak csomag havidíja a beüzemeléstől számított első 3 hónapban 490 Ft, a 4. hónaptól bruttó 990 Ft, 12 hónapos határozott idejű szerződés vállalásával. További információ az akciós feltételekben található.

4)A HD csatornáink a Direct One szolgáltatója által biztosított eszközök közül a HD képes beltéri egységgel (KAON CO3600, Humax UD-FOX HD, Phillips HD DVR, Humax HD DVR) érhető el. Saját, szolgáltató független beltéri egység esetén MPEG4 és HD formátumot kezelni tudó eszközzel érhető el.

5)A jelen szerződés írásbelinek nem minősülő, magyar nyelvű, elektronikus úton, távollevők között kötött szerződésnek minősül, mely a vonatkozó jogszabályok szerint rögzítésre kerül, amelyet el is küldünk neked emailben. A folyamat során a „Vissza” gombok segítségével van lehetőséged kijavítani az adatok rögzítése során felmerült hibákat, amelyet legkésőbb a megrendelési összesítőben tudsz azonosítani. A rendelési folyamat végén a szerződési feltételek elfogadásával vagy, amennyiben ez értelmezhető, akkor a szerződési feltételek elfogadásával és az előre fizetendő díjak megfizetésével jön létre a szerződésed, amivel a megrendelésedben foglaltak szerint fizetési kötelezettséget is vállalsz.

6)Az HBO GO szolgáltatás és mobil applikáció használatához megfelelő internetkapcsolat és arra alkalmas mobileszköz szükséges. A filmek megtekintése adatforgalmat generálhat. Az HBO, a Cinemax a Home Box Office, Inc. bejegyzett védjegyei. C 2019 Home Box

*) A beüzemelés esetén a Canal+ Luxembourg S. à r.l. partnerei a helyszínen fizetendő beüzemelési díjat állapítanak meg, melynek ajánlott mértékét az ÁSZF tartalmazza. A bekötési díjakról további tájékoztatást itt kaphatsz.