Évad főszereplői:

Christopher Judge, Amanda Tapping, Richard Dean Anderson

3. évad

01
Csillagkapu - Csillagkapu e01
1. epizód: Csillagkapu e01

Hammond tábornok azon igyekszik, hogy kiszabadítsa a CSK1-et Hathor börtönéből. Eközben Teal'c visszatér a Chulak-ra, hogy a Jaffa-k között lázadást szítson - a Goa'uld-ok ellen.

További részletek
02
Csillagkapu - Csillagkapu e02
2. epizód: Csillagkapu e02

A CSK1-nek meg kell találnia és megsemmisítenie egy Goa'uld rendszerurat. Seth ugyanis az egyiptomi forradalom óta a Földön rejtőzik és egy vallási kultusz vezetőjének adja ki magát.

További részletek
03
Csillagkapu - Csillagkapu e03
3. epizód: Csillagkapu e03

O'Neill parancsnoknak, a CSK1-nek és az asgard-oknak tárgyalniuk kell a Goa'uld rendszerurakkal. Ezáltal ugyanis talán elérhetik náluk, hogy megkíméljék a Földet egy megsemmisítő támadástól.

További részletek
04
Csillagkapu - Csillagkapu e04
4. epizód: Csillagkapu e04

A következő felderítésre váró csillagkapu cím egy kísérteties helyre röpíti a CSK-1 tagjait, ahol tucatnyi mumifikálódott goa'uld tetem hever a sötét, zárt teremben. Nem is időznek soká a baljós bolyg...

További részletek
05
Csillagkapu - Csillagkapu e05
5. epizód: Csillagkapu e05

A Csillagkapu Parancsnokság beleegyezik abba, hogy kölcsönösen megosztják az ismereteiket egy fejlett társadalommal. Ám a csere veszélybe kerül, amikor a CSK1 rájön, hogy hogyan is bánnak ott a gyerek...

További részletek
06
Csillagkapu - Csillagkapu e06
6. epizód: Csillagkapu e06

Dr. Samantha Carter és Kawalsky őrnagy egy párhuzamos valóságból érkeznek és menedéket kérnek a Csillagkapu Parancsnokságnál, mivel az ő világukat megtámadták a Goa'uld-ok.

További részletek
07
Csillagkapu - Csillagkapu e07
7. epizód: Csillagkapu e07

A CSK1 csapatát foglyul ejti egy fejvadász, aki azt tervezi, hogy átadja őket Szokarisz-nak. Egy feltétellel engedné csak őket szabadon, ha segítenek neki elfogni egy Goa'uld-ot.

További részletek
08
Csillagkapu - Csillagkapu e08
8. epizód: Csillagkapu e08

A CSK-1 egy még a középkorban lévő világot látogat meg, ahol démonoknak hiszik őket és föl akarják ajánlani áldozatként az ördögnek.

További részletek
09
Csillagkapu - Csillagkapu e09
9. epizód: Csillagkapu e09

A CSK1 az egyik küldetése során felfedez egy Jaffa kiképző tábort. Ám egy idő után megdöbbenve tapasztalják, hogy itt az ifjak halálos hadijátékokat gyakorolnak.

További részletek
10
Csillagkapu - Csillagkapu e10
10. epizód: Csillagkapu e10

Nyugalmasan telnek a napjai a CSK1 csapatának. Ám ekkor Daniel Jackson újra találkozik a feleségével, s a viszontlátás következményei roppant fájdalmasak: a Shau're-t irányító goa'uld megpróbálja megö...

További részletek
11
Csillagkapu - Csillagkapu e11
11. epizód: Csillagkapu e11

A CSK1 tagjai egy olyan világba kerülnek, ahol mindenki amnéziától szenved, és most őseiket keresik. Ekkor ráadásul még egy régi ismerőssel is találkoznak.

További részletek
12
Csillagkapu - Csillagkapu e12
12. epizód: Csillagkapu e12

Samantha Carter őrnagynak komoly problémával kell megküzdenie, ugyanis tudomására jut, hogy apja egy rettegett, távoli goa'uld börtön foglya, és kiszabadításához szükség van Jolinar emlékeire. Ezért a...

További részletek
13
Csillagkapu - Csillagkapu e13
13. epizód: Csillagkapu e13

A Netun kellemetlen meglepetések fogadták a CSK-1-et: Apophis él, és hatalmi törekvései erősebbek, mint valaha. Vallatni kezdi foglyait, miközben Teal'c egy tok'ra bombával tér vissza a Netu körüli pá...

További részletek
14
Csillagkapu - Csillagkapu e14
14. epizód: Csillagkapu e14

Carter és Teal'c magához térve döbbenten veszi tudomásul, hogy a Csillagkapu Bázis idegen befolyás alá került. Ezért segítséget kell hozniuk, még akkor is, ha az egyetlen ember, aki kihúzhatja őket a ...

További részletek
15
Csillagkapu - Csillagkapu e15
15. epizód: Csillagkapu e15

Skaara és szimbiótája, Klorel a tolláni tanács elé járul, hogy döntést hozzanak arról, kinek a tudata uralja ezentúl Skaara testét. Skaarát a CSK-1, Klorelt egy goa'uld rendszerúr képviseli.

További részletek
16
Csillagkapu - Csillagkapu e16
16. epizód: Csillagkapu e16

Kívülről úgy tűnik, a CSK-1 tagjai egytől-egyig megőrültek: furcsa viselkedésük mellett egy láthatatlan személyhez beszélnek. Ám valójában egy mesterséges tudat szállta meg a csapat elméjét.

További részletek
17
Csillagkapu - Csillagkapu e17
17. epizód: Csillagkapu e17

Egy furcsa természeti jelenség következtében Jack O'Neill parancsnok egy idegen bolygón reked, és minden jel arra utal, hogy nincs remény a hazatérésre.

További részletek
18
Csillagkapu - Csillagkapu e18
18. epizód: Csillagkapu e18

O'Neill ezredes technológiát lop a tollániaktól, és a Parancsnokságon is nemtetszését fejezi ki a Föld óvatoskodó diplomáciai teszetoszasága miatt, mialatt bolygónk komoly fenyegetettségnek van kitéve...

További részletek
19
Csillagkapu - Csillagkapu e19
19. epizód: Csillagkapu e19

A CSK-1 meglátogat egy bolygót, ahol éppen egy ideológiai háború dúlt. Az ottani lakosok kémeknek titulálják a csapatot, és fogságba ejtik őket, de végül egy helybeli segítségével elszöknek.

További részletek
20
Csillagkapu - Csillagkapu e20
20. epizód: Csillagkapu e20

A CSK1 tagjai ismét fontos küldetést teljesítenek. Céljuk az, hogy bármilyen eszközzel is, de megpróbálják még Apofisz előtt megtalálni a Harsesis gyermeket.

További részletek
21
Csillagkapu - Csillagkapu e21
21. epizód: Csillagkapu e21

A CSK1 egy bolygóra látogat, ahol egy kristálykoponyát találnak. Amikor pedig Daniel közel lép hozzá, mindenki számára hallhatatlanná és láthatatlanná válik.

További részletek
22
Csillagkapu - Csillagkapu e22
22. epizód: Csillagkapu e22

Thor O'Neill segítségét kéri egy, a Goa'uld-oknál többször veszélyesebb faj, a replikátorok ellen. Thor ugyanis tehetetlen velük szemben, ezért a CSK1-nek kell megmenteni a Földet és Thor-t.

További részletek

A műsorról

Műfajok: Egyéb
Csillagkapu

Nézd valamennyi készülékeden!

Kövesd kedvenc műsoraid okostévén, tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen.

smart-tv

Okostévé

Nincs többé szükséged kábelekre és vezetékekre az okostévédre letölthető Direct Now alkalmazásnak köszönhetően.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefon vagy tablet

Vidd magaddal, és kövesd útközben kedvenc műsorodat.

laptop-serie-kijken

Számítógép

Kuckózz be az ágyba, és nézd kedvenc tartalmaidat.

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Minden jog fenntartva
A Direct One a Canal+ Luxembourg S. à r.l. védjegye, székhely:
Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg
R.C.S. Luxemburg: B 87.905