Mit kell tudnia az HBO GO-ról?

Az HBO GO egy online videótár, amely elérhető Smart TV-n, PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt. Segítségével bárhol, bármikor megnézheti a legjobb filmeket és sorozatokat a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Korlátlan hozzáférés

Korlátlan hozzáférés a saját gyártású HBO sorozatokhoz, műsorokhoz és tartalomhoz

TV premier előtt

Kiemelt tartalmak akár a TV premier előtt

4 különböző eszközön

4 különböző eszközön is regisztrálható

2500 órányi

Több mint 2500 órányi műsor

Biztonságos

Biztonságos, gyerekzáras megoldás egyszerű szülői ellenőrzéssel

Párhuzamos lejátszást

Lehetővé teszi a párhuzamos lejátszást két különböző eszközön, illetve a kedvencek kiválasztását későbbi megtekintésre

Hogyan juthat hozzá az HBO GO-hoz?

HBO GO minden HBO Pack előfizetőnk számára külön költség nélkül elérhető, ha rendelkezik érvényes e-mail címmel és internet-hozzáféréssel.

Mindössze annyit kell tennie, hogy elküldi e-mail címét űrlapunkon keresztül vagy telefonon, ezután személyes meghívót kap az HBO GO-ra való regisztrációhoz. Miután regisztrált, letöltheti az HBO GO alkalmazást a szolgáltatás által támogatott okostelefonjára vagy tabletjére (a támogatott eszkökről bövebben itt). Ha számítógépén szeretné nézni az HBO tartalmait, látogasson el az hbogo.hu oldalra. Bizonyos támogatott Smart TV eszközök esetében az HBO GO már előre telepített formában áll rendelkezésre a felhasználó számára, de az alkalmazás firmware upgrade részeként illetve a gyártó által kínált app store áruházból is letölthető ingyenesen.

Az HBO GO használatához internetkapcsolat szükséges, az internet elérésének díja az előfizetőt terheli. A felhasználási feltételekről érdeklődjön szolgáltatójánál. Egy Direct One előfizetéshez minden esetben csupán egy HBO GO fiók társul. A szolgáltatás csak Magyarországon érhető el. A felhasználók négyféle eszközre tölthetik le az alkalmazást. Készülékcserére lehetőség van, de havonta maximum 5 különböző készülékre telepíthető az alkalmazás fiókonként. Az eltávolított készülékek 24 órán belül nem adhatók hozzá újra a fiókhoz.

App StoreGoogle play